Corona UpdateGeachte relatie,

Hoewel de meeste Nederlanders inmiddels 2x zijn gevaccineerd blijft de zorg om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Kapsenberg van Waesberge heeft maatregelen genomen om de besmetting van het virus voor onze mensen en onze klanten te beperken, en daarmee de continuïteit van onze bedrijfsvoering te borgen.

Ons bedrijf volgt de richtlijnen en het advies van de overheid. Ons bedrijf is geopend. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten te helpen met hun drukwerk, printwerk en sign producten.

Productie
Onze productie is volledig operationeel. Wij hebben het zo ingericht dat er fysiek minimaal contact tussen de medewerkers is.

Kantoor
Onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, zijn zo opgesplitst dat er zo min mogelijk contact met elkaar is om besmetting te voorkomen. Waar mogelijk wordt er door de werknemers thuis gewerkt.

Buitendienst
Onze (sales / kantoor)werknemers werken zowel vanuit huis als op kantoor en zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze medewerkers zullen de komende weken alleen op uw verzoek op bezoek komen. Afspraken bij ons bedrijf zijn mogelijk als daar de noodzaak voor bestaat en een gepaste afstand mogelijk is.

Leveranciers
Onze leveranciers mogen hun goederen afleveren op de daarvoor bestemde plekken.

Wij houden de ontwikkelingen over het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Wij vertrouwen erop dat deze preventief genomen maatregelen voor nu voldoende zijn voor uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers. Dit heeft onze hoogste prioriteit. We volgend de regels met gezond verstand!

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Frank Kapsenberg of bellen naar het algemene nummer 010-4657111.

Mogen wij u vragen deze communicatie verder te verspreiden naar alle betrokkenen binnen uw organisatie.


Met vriendelijke groet,
Frank Kapsenberg, directeur.
Veelzijdig
Kapsenberg van Waesberge
Dé drukkerij van Rotterdam
Klantenportaal
Snel en eenvoudig nieuwe kaartjes bestellen, een banner, mappen of nog veel meer? Dat kan via een eigen bedrijfs-webshop. Wilt u ook een eigen webshop, neem dan contact op met Dé drukkerij van Rotterdam: 010 465 71 11
Aanleveren
Wilt u weten aan welke specificaties uw bestanden moeten voldoen? Hier vindt u alle informatie over het aanleveren van drukwerk.
Staalkamer
De staalkamer is een unieke collectie papiersoorten, bijzondere afwerkingsvormen en voorbeelden van druktechnieken. Een inspiratiebron die zijn weerga niet kent in Nederland. Bovendien voor iedereen, na een telefoontje, toegankelijk: 010 465 71 11