De duurzame drukkerij uit RotterdamDuurzaamheid is een kenmerk van kwaliteit. En wij leveren kwaliteit. Dat kunt u zelf zien aan onze producten, in ons bedrijf en aan onze certificeringen.

ISO 12647 (Certified Offset)
Deze strenge norm beschrijft de eisen voor kwaliteitsdrukwerk volgens een internationale standaard.

ISO 14001 milieuzorgsysteem
Wij gebruiken zo min mogelijk chemische producten. Waar het absoluut nodig is, gebruiken we een milieuvriendelijk product. Gebruikte producten recyclen wij zo veel mogelijk. Wat niet gerecycled kan worden, voeren wij af naar een gecertificeerde verwerker. Voor ons energiegebruik hanteren wij een overeenkomstige aanpak, waarmee wij streven naar een CO2-neutrale voetafdruk.

Een certificaat waarmee wij aantonen gebruik te maken van duurzame grondstoffen is voor ons vanzelfsprekend. Het keurmerk van de Forest Stewardship Council ® voor houtproducten en papier garandeert een verantwoorde productie, goede arbeids- omstandigheden en sociale voorzieningen voor betrokken werknemers in de productielanden.

Wij voldoen aan de criteria en verplichtingen voor Duurzaam Inkopen van drukwerk.

Wij werken bewust met Movenext, een webhost die CO2-neutraal werkt door het stroomverbruik te compenseren.

FSC Certificaat
ARBORIE Certificaat
Duurzaam inkopen Certificaat
ISO 14001 Certificaat
ISO 12647 Certificaat
ISO 9001Certificaat
Kapsenberg van Waesberge
Gecertificeerd drukwerk uit Rotterdam
Klantenportaal
Snel en eenvoudig nieuwe kaartjes bestellen, een banner, mappen of nog veel meer? Dat kan via een eigen bedrijfs-webshop. Wilt u ook een eigen webshop, neem dan contact op met Dé drukkerij van Rotterdam: 010 465 71 11
Aanleveren
Wilt u weten aan welke specificaties uw bestanden moeten voldoen? Hier vindt u alle informatie over het aanleveren van drukwerk.
Staalkamer
De staalkamer is een unieke collectie papiersoorten, bijzondere afwerkingsvormen en voorbeelden van druktechnieken. Een inspiratiebron die zijn weerga niet kent in Nederland. Bovendien voor iedereen, na een telefoontje, toegankelijk: 010 465 71 11