Drukwerk met de beste prijs-kwaliteitverhoudingKostenbeheersing is belangrijk. Optimaal gebruik van materiaal, rationaliseren van processen behoren tot ons dagelijks werk.

Altijd met kwaliteit als maatstaf. Een billijke prijs is goed, maar goedkoop heeft een negatieve betekenis.

Kosten besparen met behoud van kwaliteit?
Dat doen wij graag voor u. Wij onderzoeken uw drukwerk en overeenkomstige ontwerpen voegen wij samen. Overtollige worden verwijderd; vaak meer dan u verwacht. Overeenkomstig drukwerk gezamenlijk drukken, bespaart insteltijd en versnelt de afwerking.

Maximale waarde voor dezelfde prijs: 010 - 465 71 11
Kapsenberg van Waesberge
Opvallend goed drukwerk
Klantenportaal
Snel en eenvoudig nieuwe kaartjes bestellen, een banner, mappen of nog veel meer? Dat kan via een eigen bedrijfs-webshop. Wilt u ook een eigen webshop, neem dan contact op met Dé drukkerij van Rotterdam: 010 465 71 11
Aanleveren
Wilt u weten aan welke specificaties uw bestanden moeten voldoen? Hier vindt u alle informatie over het aanleveren van drukwerk.
Staalkamer
De staalkamer is een unieke collectie papiersoorten, bijzondere afwerkingsvormen en voorbeelden van druktechnieken. Een inspiratiebron die zijn weerga niet kent in Nederland. Bovendien voor iedereen, na een telefoontje, toegankelijk: 010 465 71 11