De moderne drukkerij uit RotterdamKapsenberg van Waesberge is een drukkerij. We drukken gewoon huisstijlen, folders en boeken. Ongewoon goed. En dat doen wij al sinds 1590.

Met recht noemen wij ons Dé drukkerij van Rotterdam, want eeuwenlang was Van Waesberge de vaste drukker van de gemeente Rotterdam. Eeuwenlang. Het is heerlijk om dat te mogen schrijven, maar wij klampen ons er niet aan vast. Wij zien het niet eens als unique selling point, maar wij maken wel gebruik van die lange, lange ervaring.

Drukwerk is onze passie. Daarom blijven wij onverzadigbaar nieuwe technieken en nieuwe materialen onderzoeken. Maar wij beheersen ook nog hele oude technieken. Technieken waarmee wij bijzondere effecten bereiken en waarvoor geen modern alternatief bestaat. Die kennis laten wij niet verloren gaan, maar als wij een modern alternatief vinden, net zo goed maar twee keer zo snel, dan gaan we daarmee verder. Wij zijn tenslotte niet van gisteren; wij zijn van 1590.
Kapsenberg van Waesberge
Modern drukwerk sinds 1590
Klantenportaal
Snel en eenvoudig nieuwe kaartjes bestellen, een banner, mappen of nog veel meer? Dat kan via een eigen bedrijfs-webshop. Wilt u ook een eigen webshop, neem dan contact op met Dé drukkerij van Rotterdam: 010 465 71 11
Aanleveren
Wilt u weten aan welke specificaties uw bestanden moeten voldoen? Hier vindt u alle informatie over het aanleveren van drukwerk.
Staalkamer
De staalkamer is een unieke collectie papiersoorten, bijzondere afwerkingsvormen en voorbeelden van druktechnieken. Een inspiratiebron die zijn weerga niet kent in Nederland. Bovendien voor iedereen, na een telefoontje, toegankelijk: 010 465 71 11