Wasser Cocktails

Water! We houden ervan. We drinken het de hele dag, elke dag. Maar soms kan water - net als het leven zelf - wat toegevoegde suikers en kruiden gebruiken. Daarom vroegen we de jongens van The Fabulous Shakerboys om een ​​lekkere twist aan ons water te geven. En dat deden ze!

Ze mengden, schudden en roerden elk denkbaar ingrediënt in hun zoektocht naar die onvervalste smaakexplosie. Vijftien kleine Big Bangs later is dit het resultaat: de lekkerste watercocktail-recepten, verzameld in een boekje en klaar om uit te proberen.

Lithografie/drukwerk:
Kapsenberg van Waesberge

Klantenportaal
Snel en eenvoudig nieuwe kaartjes bestellen, een banner, mappen of nog veel meer? Dat kan via een eigen bedrijfs-webshop. Wilt u ook een eigen webshop, neem dan contact op met Dé drukkerij van Rotterdam: 010 465 71 11
Aanleveren
Wilt u weten aan welke specificaties uw bestanden moeten voldoen? Hier vindt u alle informatie over het aanleveren van drukwerk.
Staalkamer
De staalkamer is een unieke collectie papiersoorten, bijzondere afwerkingsvormen en voorbeelden van druktechnieken. Een inspiratiebron die zijn weerga niet kent in Nederland. Bovendien voor iedereen, na een telefoontje, toegankelijk: 010 465 71 11